Nabehandeling:

Probeer de eerste 4 uur geen alcohol te drinken.
Was bij thuiskomst de tatoeage goed schoon met warm water. Je zult merken dat er bij het wassen wat inkt afkomt, schrik daar niet van, dit is heel normaal. Je wast je Tattoo er echt niet meer vanaf ook al zou je dat willen.
Spoel je tatoeage dan af met lauw water en dep hem droog met een schone handdoek of een stukje keukenpapier.
Smeer er nu een dun laagje zalf overheen.
Na de eerste keer wassen mag je hem niet meer wassen, water eroverheen laten lopen tijdens het douchen is geen probleem maar niet meer schrobben. Na het douchen moet je hem nog wel insmeren. Smeer je Tattoo 3 maal daags in, maar stop hiermee na 5 tot 7 dagen. Als je zakje leeg is, mag je verder smeren met Vaseline, Bepanthen, Uierzalf of Calendula. Gebruik alleen 1 van deze producten en niets anders, dit kan zorgen voor problemen bij de genezing, een voorbeeld hiervan is Purol, echt verboden om op je tattoo te smeren!!!
Je tatoeage moet nu ademen wat het geneesproces versnelt, dus plak hem niet af!
Het kan gebeuren dat je nieuwe tatoeage na een paar dagen gaat vervellen, ook nu hoef je je geen zorgen te maken, dit hoort bij het genezingsproces, je huid is zich aan het herstellen.
Krabben en pulleken is uit den boze!! Ieder korstje wat je eraf krabt kan later een wit plekje worden.
Draag geen wol.
Blijf op zijn minst 10 dagen uit de zon, (dus ook geen zonnebank), alle soorten zwemwater en de sauna.
Het belangrijkst is dat je je nieuwe tatoeage goed, schoon en vooral héél voorzichtig verzorgt als een normaal denkend mens!
Als je tatoeage genezen is na een tijdje is het toch nog heel belangrijk om hem tijdens het zonnebaden te beschermen met een goede sunblock (minstens Factor 20).

Bijwerken van je Tattoo kost niets en moet tussen de 6 en 12 weken gebeuren. Maak ruim van tevoren een afspraak ivm de wachttijd die er op dat moment is. Na 12 weken vervalt de garantie en dient er betaald te worden voor het bijwerken.

Heeft u nog vragen, u kunt me altijd bellen op het nummer 06-25196098 of mailen naar info@studioroos.nl en ik zal uw vragen dan beantwoorden.