Tattoo

Mijn specialisme is voornamelijk het abstracte werk, voor de fijnste strakke tattoo's ben je hier aan het goede adres. (je kunt in de fotogalerij mijn werk bekijken). Omdat Roos de enige tattoo artiest is in onze studio kan het druk zijn en hebben we een wachttijd voor het zetten van een tattoo.

Hoe gaat het nou eigenlijk in zijn werk van begin tot eind.

Leuke, fraaie lichaamsversieringen zijn momenteel bijzonder populair en een groot modieus succes. Iedereen wil tegenwoordig een Tattoo. Veel vrouwen willen echter niet naar een Tattoo-shop. De meeste zijn gehuisvest in toch nogal ruige wijken en straten, soms zelfs met een werkruimte die dient als etalage!

U heeft bij ons een groot voordeel doordat u de behandeling in privé sfeer kan uitvoeren. De cliënt weet zeker dat de behandeling hygiënisch wordt uitgevoerd volgens de Hygiëne richtlijnen van de GGD en dat voor elke behandeling een nieuwe naald wordt gebruikt. Enkele Tips voor het uitkiezen en aanbrengen van een Tattoo. Een Tattoo moet bij u passen en ik geef daarom ook het advies om alleen een Tattoo te komen uitzoeken. Vaak komen er mensen met een vriend, vriendin of een gezinslid, de persoon die een Tattoo wil laten plaatsen word overspoeld door de andere mensen om zich heen. Vaak is de vraag dan ook "hoe vind jij deze Tattoo?". Als u een beetje nadenkt is dit niet de oplossing om zo te werk te gaan, u laat iemand anders beoordelen over iets waarmee u moet lopen en die "vriendin" of "vriend" van u mag er naar kijken. Maak zelf de keuze en laat u door niets of niemand van de wijs brengen. Bedenk van te voren waar en hoe hoog of laag je de Tattoo wilt, voordat je door een ander laat kiezen waar hij het mooiste staat. Een Tattoo neemt u voor uzelf.

Wanneer u iets heeft uitgekozen, of wanneer u een ontwerp wat wij voor u hebben gemaakt heeft goedgekeurd gaan we naar de volgende stap. Het maken van een afspraak. Dit kan via de mail of telefoon of hier in de studio. Houd echter altijd rekening met een wachttijd van een aantal weken.

De dag van het zetten. Eet goed van te voren, sommige mensen worden tijdens de behandeling een beetje licht in het hoofd (door spanningen) de grootste fout is dat de mensen van te voren weinig tot niets hebben gegeten. Drink een uur van te voren 1 glas appelsap op om het bloed iets dikker te maken zodat er weinig bloedverlies optreed die de pigment uit de huid zullen drukken. Nu is het belangrijk om geen alcohol te nuttigen, geen bloedverdunners (bv: aspirine, aspegic, sedergine..) in te nemen, ook het gebruik van drugs is ten zeerste af te raden. Alcohol heeft vervelende gevolgen voor u omdat uw bloed dun wordt en u tijdens het plaatsen van de Tattoo meer bloed verliest, tijdens het bloeden neemt het bloed ook pigmenten mee naar buiten toe. Na de behandeling krijgt u uitleg over de nazorg van je nieuwe Tattoo. Al met al met de juiste voorbereiding en de juiste nazorg bent u dan verzekerd een goed aangebrachte Tattoo waar u levenslang plezier van zult ondervinden!

Belangrijk! De dag van de behandeling breekt aan, eet goed van tevoren. Probeer om 12 uur van tevoren geen alcohol te drinken of pijnstillers/bloedverdunners te slikken!!