Sinds maart 2009, hebben wij onze studio aan huis.
In een aanbouw naast ons huis hebben wij de ruimte perfect ingericht om een Piercing of Tatoeage te kunnen laten zetten. Wij hebben er voor gekozen om geen enge, duistere en donkere sferen uit te stralen. Wij hebben er juist voor gekozen om de ruimte helder, steriel en gezellig in te richten. Het ziet er een beetje uit als een tandartspraktijk met een huiselijke uitstraling. Dit maakt het meer open voor iedereen die de wens voor een nieuwe Tattoo of Piercing heeft. Een lage drempel dus! Juist de vaders en moeders die met hun kinderen komen ervaren dit als plezierig!

De ruimte is helemaal ingericht volgens de Hygiëne richtlijnen van de GGD. U kunt bij ons op een verantwoorde manier een Tattoo of Piercing laten zetten, wat wij erg belangrijk vinden! Kwaliteit, Professionaliteit, en vooral goede service en Hygiëne staan bij ons vooraan!

Leeftijd:

Zowel voor het zetten van een piercing als tattoo heb je wettelijk gezien tussen de 12 en 16 jaar toestemming nodig van een ouder of voogd. 
Vanaf 16 jaar heb je geen toestemming meer nodig.

U bent van harte welkom in onze studio. 5 dagen in de week, 52 weken in het jaar staan wij voor u klaar. U kunt hier terecht voor een perfecte Tattoo & Piercing naar wens, met de uitstekende nazorg en service die wij bieden.

 

U kunt bij ons ook nog terecht voor: 

    Vrijblijvende adviezen
    Een leuk nieuw sierraad
    Het opfrissen van een bestaande Tattoo
    Het maken van een ontwerp voor een nieuwe Tattoo
    Cadeaubonnen
    Enzovoorts, enzovoorts

 

Kijk voor de openingstijden onder het kopje Contact.