Mijn naam is Theo Teunissen, in 1995 heb ik een opleiding gevolgd bij Dhr. F. Jansen, cultureel antropoloog en eigenaar van verschillende piercing studio’s in Nederland. De opleiding werd verzorgd in het bijzijn van een chirurg uit het AMC ziekenhuis in Amsterdam. Deze kwam vertellen over bacteriën, ontstekingen en de sterilisatie van het gereedschap. Na het behalen van mijn diploma ben ik een piercing studio aan huis begonnen op de Citroenvlinderstaat in Veenendaal.

In de zomer van 2002 ben ik op uitnodiging van Noël naar Miami geweest en heb me laten bijscholen bij New Age piercings een shop op Miami South Beach.

In september 2003 ben ik met de piercingshop verhuisd naar een pand op de Wilhelminstraat in het centrum van Veenendaal. In 2003 is ook mijn vrouw hier in de zaak begonnen met het zetten van Tattoo’s en Permanente Make-up, daarover straks meer.

Na bijna 6 jaar een pand in het centrum te hebben gehad, zijn we in maart 2009 verhuisd naar onze huidige locatie op de Veldweg 17 in Veenendaal.

Door de enorme toename van Tattoo’s en Piercings waren we het pand in het centrum ontgroeid. We hebben besloten om aan huis te gaan werken. Hier hebben we meer ruimte en de huiselijke sfeer maakt het zetten van een Piercing of Tattoo erg gemoedelijk.

De drempel om bij ons te komen is hierdoor erg laag, wat voor heel veel mensen als plezierig wordt ervaren. Onze ruimte is volledig ingericht volgens de Hygiëne richtlijnen van de GGD. Hierover kunt u meer lezen onder het kopje
Studio.


Mijn naam is Roos Teunissen, in 2003 heb ik mijn opleiding Permanente Make-up en Tattoo’s afgerond bij een erkend en gerenommeerd bedrijf Ecuri Cosmetics.
Jarenlang ben ik aan het oefenen geweest, zowel op huiden als op echte mensen. Ook ben ik bij meerdere collega Tatoeëerders een dagje op bezoek geweest om zo de kunst van het Tatoeëren af te kijken en extra ervaring op te doen. Ik heb vele grenzen moeten verleggen, maar ben nu erg tevreden over waar ik ben gekomen. Inmiddels heb ik al vele mooie Tattoo’s mogen zetten en ben ik trots op mijn tevreden klantenbestand wat ik inmiddels heb opgebouwd in de afgelopen jaren.

In 2003 ben ik begonnen bij Theo in het pand aan de Wilhelminastraat in Veenendaal. En natuurlijk ben ik mee verhuisd naar de Veldweg 17 in Veenendaal.

Hier heb ik meer de ruimte om op een plezierige manier te kunnen werken.


 
Wij samen, Theo & Roos vormen Bodypiercingshop Veenendaal en Studio Roos.

Theo is van het Piercen en het laseren en Roos van de Tattoo’s. Tevens kunt u bij ons uw Permanente Make-up laten zetten.
Voor vragen hierover kunt u vrijblijvend even bellen of een e-mail sturen. Al onze contact gegevens vind u onder het kopje
Contact.